Daca esti o persoana importanta, un spion sau pur si simplu nu vrei sa lasi nicio urma atunci cand folosesti un calculator, s-a inventat un soft care iti vine in ajutor.

Acesta iti transforma un memory stick USB intr-un computer. Tot ce trebuie sa faci este sa infigi stick-ul intr-un port si sa lucrezi linistit. In momentul in scare il scoti, nu vei fi lasat nicio urma.

Practic, memory stick-ul acela contine un sistem de operare, iar atunci cand il vei conecta la calculator, totul se va face prin intermediul acestuia.

Metoda foloseste sistemul de operare Tails (The Amnesiac Incognito Live System), bazat pe Linux.

Cei de la MSN au realizat un tutorial pas cu pas, care te ajuta sa iti faci un astfel de stick. Nu e nimic complicat, trebuie doar sa stii sa downloadezi ceva de pe Internet si sa scrii un DVD.

Atunci cand intri pe un site, ii lasi pe cei care il administreaza sa iti vada cel putin adresa ta de IP. Doar pe baza acestei informatii, site-urile pot afla o multime de lucruri despre tine, ca de exemplu locul in care te afli. Daca vrei sa-ti faci o idee despre cat de multe informatii lasi la vedere, incearca StayInvisible.com. Poti afla de aici inclusiv ce Font-uri ai instalate.