Mio Technology, liderul pietei autohtone de dispozitive GPS, parte a companiei MiTAC International Corp., anunta disponibilitatea pe piata a camerelor video auto pentru spatele vehiculului Mio MiVue A20/A20+.

Aceste accesorii se conecteaza la camera de bord principala si inregistreaza simultan cu aceasta, la rezolutie Full HD, fiecare moment din timpul deplasarii cu autoturismul.

Noile camere video auto pot inregistra evenimentele petrecute in extremitatea posterioara a vehiculului.

Mio MiVue A20/A20+ au o rezolutie 1080p, cu 30 de cadre pe secunda, eventualele incidente din spatele masinii, care pana acum nu puteau fi capturate.

Pentru a asigura obtinerea unor secvente de calitate superioara, dar care sa nu ocupe rapid spatiul de stocare al camerei principale, Mio MiVue A20/A20+ utilizeaza standardul de compresie H.264, care poate, fara a compromite calitatea imaginii, sa reduca extrem dimensiunea fisierelor video.

Cele doua camere Mio MiVue sunt, de asemenea, echipate cu un senzor CMOS de 1/2,7 inci, iar obiectivul cu diafragma F2.0 este realizat integral din sticla si dispune de filtru infrarosu.

Mai mult, datorita posibilitatii de reglare a valorii de expunere in 7 trepte, soferii pot ajusta manual nivelul de luminozitate, totul pentru captarea fidela chiar si a celor mai mici detalii, precum placutele de inmatriculare.

Impreuna, aceste caracteristici asigura inregistrarea unor imagini de o calitate superioara, atat in timpul zilei, cat si pe timpul noptii.

Pentru a asigura capturarea unor imagini clare, fara zone moarte, camerele video auto pentru spatele vehiculului au un unghi larg de vizualizare, de 140 de grade, transformându-se intr-un martor ocular fidel in cazurile extreme.

MiVue A20/A20+ integreaza un sistem de prindere usor de atasat, pe baza de suport adeziv, care poate ramane fixat pe luneta masinii, fara ca dispozitivele sa fie lasate permanent in autovehicul, daca soferul nu isi doreste.

Camerele pot fi instalate cu usurinta si in vehiculele de mari dimensiuni, fiind echipate cu un cablu de conexiune mini USB cu lungimea de 7 metri.

Cele doua au aceleasi caracteristici, insa, in functie de modelul camerei de bord principale, soferii pot opta pentru A20, care este compatibila cu Mio MiVue 698 Dual si dispozitivele din seriile 78X, respectiv 79X, respectiv A20+, destinata celor care au solutiile de navigatie din seria Mio MiVue Drive 50/55/60/65/65 Truck.

Specificatii tehnice:

  • Dimensiune: 46 x 42 x 32 (mm)
  • Greutate: 48,5 g
  • Rezolutie de inregistrare: Full HD, 1080p la 30 cps
  • Obiectiv din sticla de calitate superioara: 5G + 1 IR
  • Format video: MP4 (H.264)

Camerele video auto MiVue A20/A20+ sunt disponibile in România la un pret recomandat de 379 de lei.