Cei de la GoPro au lansat noul Hero 5 in Romania intr-un eveniment organizat de F64. Noul GoPro vine cu un design mult mai simplu decat precedentul model si cu multe imbunatatiri.

Pe langa filmarea la rezolutie 4K, GoPro Hero 5 are 3 microfoane, modul de stabilizare optica ce a impresionat in clipurile prezentate. Iar Hero 5 vine cu un singur buton - il apesi si camera incepe sa inregistreze. Il apesi din nou, filmarea se opreste si camera se inchide, conservand astfel bateria (care rezista 90 de minute cu toate functiile pornite).

Nu trebuie uitata functia de comanda verbala pentru a porni device-ul si mai usor. La eveniment au fost invitati mai multi campioni romani iar Marius Constantin, freestyle skater, ne-a oferit o demonstratie la final pentru a ilustra momentele ce pot fi inregistrate cu un GoPro.

 


F64 a lansat noua camera de actiune GoPro Hero 5. Aceasta a fost prezentata oficial la Photokina 2016 si este o versiune mult imbunatatita a modelelor precedente. GoPro Hero 5 Black Edition este disponibil deja in oferta F64 si a fost prezentat oficial pentru piata din Romania in showroom-ul din bd. Unirii nr. 45. Utilizatorii si pasionatii de fotografie si videografie de actiune il pot testa in magazin si pot cere sfaturi despre noul echipament de la consultantii F64.

In cadrul evenimentului de lansare, participantii au avut ocazia sa afle totul despre GoPro Hero 5 de la invitatii specali: Tomi Coconea - Red Bull X-Alps Competitor, Adrian Raspopa - Multiplu Campion National de Raliu, Marius Virgil Constantin - Freestyle Skater, locul 2 la Campionatele Mondiale de Freestyle din Anglia 2013 si Ciprian Balanescu - Campion National Triatlon.

„In cei 15 ani de activitate, am dorit mereu sa le oferim clientilor nostri cele mai bune echipamente pentru a-si exprima cat mai bine si mai usor viziunea. Acum, cu GoPro Hero 5, ducem imaginea de actiune mai departe, fie ca vorbim de concediul petrecut la mare, fie ca sunt oameni care practica cele mai inedite sporturi extreme. Este rezistenta by default la apa, ecranul tactil ofera un grad de interactiune dorit de utilizatori, iar compania GoPro ne-a aratat inca de la primul produs ca intelege foarte bine nevoile fiecaruia dintre pasionatii de imagine“, a declarat Marian Alecsiu, cofondator F64.

GoPro Hero 5 are un ecran tactil de doi inci si o carcasa rezistenta la praf si apa pana la o adancime de 10 metri, fiind astfel ideal pentru filmarile de vacanta si pentru sporturile extreme. GoPro Hero 5 filmeaza la rezolutie 4K, cu 30 de cadre pe secunda. inregistrarile pot fi realizate in modurile Single, Burst si Time Lapse, astfel incat momentele importante sa nu fie niciodata ratate. Un avantaj important al acestei camere este sistemul avansat de anulare a zgomotului de fond, datorita celor trei microfoane care capteaza sunetul.

Fotografiile au o rezolutie maxima de 12 megapixeli, iar camera permite realizarea de imagini in format RAW, pentru cei care vor sa obtina maximum de detalii din fiecare cadru. in acelasi sens, modul WDR de pe GoPro Hero 5 ofera un contrast mult mai bun al imaginilor, prin redarea fidela a umbrelor si luminii si ofera un dynamic range imbunatatit. Mai mult, datorita modulului GPS, poate fi salvata locatia fotografiilor si inregistrarilor video.

GoPro Hero 5 are si un sistem avansat de stabilizare video pentru inregistrari foarte bune chiar si de pe bicicleta sau de pe schiuri. in plus, camera poate fi actionata prin comanda vocala. Noul GoPro este disponibil pe site-ul F64 la pretul de 1999 de lei.