Triplul campion mondial de Formula 1 FIA, Lewis Hamilton, este protagonistul unui film de prezentare al noii game de imprimante Ink Tank System, lansat astazi de Epson.

Spotul „Lewis Gets Inked” care scoate in evidenta beneficiile noilor imprimante Ink Tank System, poate fi vizionat pe canalul YouTube al Epson și pe website-ul companiei.

Spotul a fost filmat la sediul echipei de Formula 1 MERCEDES AMG PETRONAS. Scena principala a filmului il are ca protagonist pe Lewis care trece in slow motion printr-o rafala de hartii, inainte de a fi acoperit cu jeturi de cerneala colorata.

Filmul a fost creat in colaborare cu echipa de Formula 1 MERCEDES AMG PETRONAS, pentru a marca lansarea noii game de imprimante Ink Tank System de la Epson. Scopul acestuia este de a scoate in evidenta tehnologia revolutionara a rezervoarelor de cerneala reincarcabile și a cantitatii uriașe de cerneala cu care sunt livrate aceste imprimante.

Beneficiile imprimantelor Ink Tank System, cum ar fi volumul mare de imprimare, sunt comunicate intr-un mod surprinzator și amuzant in aceasta productie video. Continutul spotului va fi difuzat pe mai multe canale, alaturi de o serie de materiale din culise.

in calitate de partener oficial al echipei de Formula 1, Epson ofera MERCEDES AMG PETRONAS expertiza sa in imprimarea cu jet de cerneala, scanere, proiectoare 3LCD și dispozitive portabile, inclusiv ochelari inteligenti. Campania “Lewis Gets Inked” vine dupa seria de colaborari anterioare, care au reflectat preocuparea celor doua branduri pentru inovatie, leadership global și crearea unor produse de calitate superioara.

Epson utilizeaza tehnologii inovatoare pentru a livra utilizatorilor calitate, aceasta strategie fiind perfect aliniata cu performantele pe care campionii mondiali de Formula 1 FIA vor sa le atinga in acest sport. Se poate spune așadar ca este o echipa care lucreaza in stransa colaborare cu Epson pentru a prezenta inovatia.

Lewis a comentat: „Pe parcursul fiecarui sezon, prin intermediul colaborarii cu partenerii echipei, iau parte la proiecte destul de interesante, cu toate acestea pot afirma ca aceasta colaborare este una dintre cele mai neobișnuite! Filmarile pentru imprimanta Ink Tank System de la Epson au fost distractive; imi place sa fac lucruri diferite și sa ies din zona mea de confort. Sa fiu acoperit cu 400 de litri de cerneala a fost o experienta noua, așa ca m-am lasat dus de val și cred ca rezultatul este nemaipomenit.”

Maria Eagling, Director de Marketing, Epson Europa adauga: „Tehnologia inovatoare Ink Tank System a transformat intru totul industria de printing, așa ca am dorit sa realizam un film care sa fie surprinzator și memorabil in același timp. Epson este recunoscut ca un brand care ofera calitate, inovator și performant, astfel incat oamenii nu se așteapta sa le oferim un film de actiune, amuzant și ironic. Am colaborat extraordinar cu Echipa de Formula 1 MERCEDES AMG PETRONAS pentru acest proiect. Lewis Hamilton a adaugat carisma, stil și amuzament filmului și ne-a ajutat sa aratam o alta fateta a brandului Epson. Lucram la acest proiect de un an de zile, iar echipa de creatie din spate a avut un rol fundamental la impactul acestui proiect.