Motocicleta "tunata" a lui Batman din The Dark Knight si The Dark Knight Rises cu care provoca haos pe strazile din Gotham poate fi cumparata! Fanii filmului sau colectionarii au ocazia sa participe la o licitatie in care motocicleta ce a aparut in ambele filme va fi disponibila!

Desi au fost create mai multe variante pentru film, aceasta a fost cea folosita in scenele in care este filmata de aproape. A fost creata de designerul nathan Crowley si construita de supervizorul pentru efecte speciale, Chris Corbould.

Motocicleta are o carcasa custom-made, paneluri metalice gri, cauciucuri de curse de 31 inch Hoosier si motor Honda 750. Desiguri, are si doua tunuri de plastic (non-functionale), precum si un laser pentru tinta deasupra manerului din dreapta. Din pacate, versiunea care va fi scoasa la vanzare vine fara baterie, rezervor sau pedala de acceleratie, astfel ca mai trebuie investitii pentru a fi functionala.

Prop Store din Marea Britanie se ocupa de licitatia care va avea loc pe 27 septembrie. Batpod-ul este asteptat sa fie vandut cu o suma intre 60.000 si 80.000 de lire.