MiTAC, liderul pietei autohtone de dispozitive GPS, lanseaza pe piata din Romania noua camera video auto Navman 50 capabila sa inregistreze Full HD cu 30 de cadre pe secunda, la un unghi larg, de 110°.
 
Cu un design compact si o greutate de numai 59 de grame, Navman 50 integreaza un ecran de 2,3 inci si obiectiv cu diafragma F2.0 pentru inregistrari video mai clare si luminoase, chiar si in conditii de lumina slaba.

Mai mult, unghiul de vizualizare generos asigura surprinderea fiecarui detaliu, caracteristica esentiala in special in timpul unei eventuale coliziuni.

Navman 50 este de asemenea dotat cu senzorul G integrat, cu 3 axe, care inregistreaza directiile de deplasare pe o diagrama cu unde.

Dupa conectarea dispozitivului la computer, acesta va arata punctul de provenienta si forta impactului, devenind astfel martorul ocular de încredere in relatia cu asiguratorul.
 
Mai mult, camera video auto poate fi comutata pe modul fotografie pentru culegerea probelor în caz de accident sau pentru surprinderea unor imagini spectaculoase pe traseu.

Prin utilizarea unui card de memorie de pana la 32GB, Navman 50 poate stoca 240 de minute de inregistrari la rezolutie 1080p, 492 de fotografii si 82 de evenimente.


 
La detectarea unor evenimentele critice, precum un accident de masina, camera video auto va salva automat, intr-un singur fisier video, imaginile surprinse inaintea detecţiei socului, dar si secventele ce succed impactului.

Materialul rezultat va fi protejat contra suprascrierii pe cardul microSD, totul pentru a avea un raport asupra coliziunii, ce poate fi utilizat în stabilirea parţilor vinovate.

Camera video auto Navman 50 este deja disponibila in Romania la un pret recomandat de 249 lei.