"Wonder Wallet (Portofelul Magic)" este un proiect start-up al unei companii din Coreea de Sud. Este practic un display electronic pus intr-un suport din aluminiu, sub forma unui portofel.

Se conecteaza la smartphone, recunoaste anumite locuri si poate sa ruleze automat fotografii de vacanta realizate in locul respectiv. Poti salva pe el pana la 10 fotografii diferite, care pot fi accesate chiar si fara conectarea la smartphone. Totodata, portofelul electronic stocheaza in format digital toate cardurile de fidelitate de care ai nevoie.

Cea mai interesanta caracteristica este ca te poate avertiza daca a fost furat. Fiind conectat la smartphone, va trimite imediat o notificare pe telefon, daca este separat de acesta. Optiunea este utila si daca se intampla sa ratacesti portofelul sau telefonul.

In acest portofel exista si un loc unde poate fi pusa o suma de bani cash, dar si fante pentru carduri de plastic.

Dimensiunile portofelului sunt: 60mm x 104mm X 12,5mm grosime, iar bateria cu care functioneaza rezista 3 zile fara sa fie nevoie de reincarcare. Dispozitivul poate fi conectat cu telefoanele cu Android sau iOS si va fi disponibil de anul viitor.