Atlasul Digital al Romaniei vine cu actualizari mii de kilometri de drumuri si localitati la nivel de numere postale. GALERIE FOTO

Garmin lanseaza un nou update pentru Atlasul Digital al Romaniei 2012, una dintre cele mai avansate harti de GPS de pe piata. Noua versiune, RO.A.D. 2012.30 dispune de un plus de mii de kilometri de drumuri si localitati la nivel de numere postale, iar pentru pasionatii de istorie noi situri reconstituite 3D.

In plus fata de editia precedenta sunt adaugati peste 13.000 de kilometri de drumuri, ridicand acoperirea in teritoriu la un total de 250.020,46 km de cai de comunicatii. Dispune de localitati noi la nivel de numar postal in judetele Maramures, Satu Mare, Timis, Dolj si Prahova, iar numarul de informatii de tip punct de interes se ridica in aceasta editie la 311.059, impartite in 437 de categorii.

Podul Carol 1 de la Cernavoda

   

Castelul Pelisor de la Sinaia

ROAD2012.30 este singura harta de navigatie din lume care combina detalii topo cu o structura de drumuri rutabila, la nivel inclusiv de drumuri de pamant si poteci, cu adrese postale de o precizie neegalata, orase cu blocuri 3D si modele minutios realizate la constructii vechi, de patrimoniu, sau noi, definitorii pentru peisajul urban actual. Actualizarile la harta sunt constante si consistente de la o editie la alta si sunt documentate in Jurnalul Hartii, in care sunt trecute contributiile si autorii acestora, datele la care s-au efectuat precum si denumirile localitatilor si planselor afectate.

Fata de hartile obisnuite de pe piata, Atlasul Digital al Romaniei are un grad de actualitate fara egal, in aceasta editie gasindu-si locul binemeritat continuarea centurii Aradului si legatura la A1 in dreptul aeroportului din Arad, pasajul rutier de la Campina, hobanatul de sub Podul Otopeni, accesul deviat de constructia metroului din Drumul Taberei precum si multe cartiere rezidentiale noi (Orizont din Buzau, Orhideea Gardens din Bucuresti, etc.), sensuri unice si giratorii aparute intre timp.

Reconstituire 3D Cetatea Medievala de la Rasnov

   

Cetatea Romano-Bizantina Noviodunum

Pasionatii de istorie vor descoperi in aceasta editie in premiera elementele de detaliu ale cetatilor medievale de la scheia, Jdioara, siria, Poienari (Capatanenii Ungureni), Oratia (Podu Dambovitei), Medias, Rupea si soimos, ale bisericilor evanghelice fortificate de la Biertan si Medias, ale abatiei cisterciene fortificate de la Carta, ale curtii medievale cneziale de la Salasu de Sus, ale bisericii evanghelice fortificate, cetatii medievale teutonice de pamant si ale celei de piatra de la Feldioara, ale cetatilor romano-bizantine Noviodunum de la Isaccea, Proslavita de la Nufaru si Aegyssus de la Tulcea, ale castrului roman legionar Apulum de la Alba-Iulia, ale celui legionar de la Drajna de Sus, ale castrelor auxiliare de la Boita, Olteni, Pojejena, Feldioara (Ucea), Varadia-Rovina, Bumbesti-Gara, Inlaceni si de la Malaesti-Sfarleanca, reconstituirea traseului zidurilor cetatilor medievale bastionare turcesti de la Braila, Isaccea, Babadag si Constanta, a castrului roman de mars si a valurilor de pamant de la Supuru de Sus, a castrului roman de pamant de la Ighiu, a celor doua castre romane de mars de la Zalau-Dealul Lupului, ale drumurilor antice, tumulilor, tabiilor turcesti din sec XIX si cazematelor romanesti din primul razboi mondial de la Isaccea, a fortificatiilor de asediu rusesti de la Braila (1829) precum si ridicarile topo ale tell-urilor e-neolitice Gumelnita de la Oltenita, Sultana-Malul Rosu si Ghetarie si Cetatuie si Mocuta de la Luncavita.

Castrul Roman de la Pojejena

   

Devierea de la Drumul Taberei 34

Dispunand de un concept original, cu actualizari trimestriale, rodul muncii pasionatilor si specialistilor din echipa Proiectului Romania Digitala, Atlasul Digital al Romaniei este optiunea profesionistilor din toate domeniile si instrumentul preferat de navigatie a pasionatilor de drumetii in aer liber.

Atlasul Digital al Romaniei v4.30, RO.A.D.2012.30 este disponibil pentru un pret de 455 lei + TVA pe editia in limba romana a site-ului Garmin.

Share articol: