Intre 16 si 18 iunie are loc cel mai mare eveniment cu si despre jocuri la Los Angeles, The Electronic Entertainment Expo.

In fiecare an, in luna iunie, industra jocurilor video isi indreapta ochii spre The Electronic Entertainment Expo. Conventia infiintata in 1995 este cunoscuta sub numele de E3 si se anunta si in 2015 extrem de interesanta.

Bethesda va organiza prima sa conferinta de pana acum la E3. Microsoft, Electronic Arts, Ubisoft, Sony, Nintendo si Square Enix vor avea la randul lor conferinte, pentru ca pe 16 iunie sa aiba loc o conferinta de presa organizata de PC Gamer si AMD ce se va concentra pe jocuri pe PC si la care vor fi prezentate jocuri ale unor companii precum Blizzard, Microsoft, Bohemia Interactive sau Obsidian Entertainment.

Iata cele mai asteptate jocuri ce vor fi prezentate la E3 (mai jos este lista completa)

Fallout 4 (Bethesda, PC, PS4, Xbox One) - Cei de la Bethesda ne-au oferit deja un clip (vazut de 13 milioane de oameni) despre succesorul jocului aparut in 2010.

Deus Ex: Mankind Divided (Square Enix, PC, PS4, Xbox One) - Unul dintre cele mai laudate jocuri se intoarce - actiunea cu Adam Jensen in rol principal are loc la 2 ani dupa Humar Revolution

Mass Effect 4 (Electronic Arts, PC, PS4, Xbox One) - Desi titlul ar sugera acest lucru, Mass Effect 4 nu este o continuare a jocurilor anterioare. Vom avea noi povesti, un nou protagonist si noi lumi extraterestre

XCOM 2 (2K Games, PC, Mac, Linux) - Readus la viata in 2012 cu un succes enorm, XCOM revine cu partea a ta in care actiunea are loc la 20 de ani de la prima parte.

 

Firewatch (Campo Santo, PC, Mac, Linux) - Un joc first-person de aventura adus la viata de doi dintre creatorii jocurilor The Walking Dead.

Star Wars Battlefront (EA, PC, PS4, Xbox One) - Finalul anului va fi sub numele Star Wars - jocul Battlefront va aparea in luna noiembrie, inainte de episodul VII. Iar cei de la EA ar putea prezenta la aceasta conferinta si Mirror's Edge 2.

No Man’s Sky (Sony, PS4) - Un joc de explorare al spatiului dezvoltat in Marea Britanie

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (Konami, PC, PS, Xbox) - Aflat intr-o lume deschisa de 200 de ori mai mare decat in Ground Zero, Phantom Pain il aduce inapoi in prim plan pe eroul seriei, Snake.

Uncharted 4: A Thief’s End (Sony, PS4) - Capitolul ce pare aparent ultiul al povestii lui Nathan Drake promite o noua demonstratie a stilului genial narativ al celor de la Naughty Dog's.

Microsoft Hololens - Desigur, nu este vorba despre un joc, insa castile de realitate augmentata ale celor de la Microsoft au toate sansele sa reprezinte un punct de atractie la E3 in acest an.

Share articol: