Daca erai pusti in anii 90, probabil ai petrecut cel putin o dupa-amiaza jucand Mortal Kombat, jocul de lupte extrem de controversat din cauza loviturilor comice si extrem de brutale si sangeroase pe care le puteai folosi pe oponent.

Jocul a aparut acum mai bine de 20 de ani, insa iata ca un secret a fost foarte bine ascuns in joc pana acum. Niste gameri au descoperit un meniu ascuns care iti ofera multe optiuni diferite pe care nu le vezi in versiunea normala.

Un clip aparut pe YouTube arata cum poti sa accesezi acest meniu. O combinatie de taste complicata este necesara. Trebuie sa apesi dupa cum urmeaza: “Player 1 Block” de 5 ori, “Player 2 Block” de 10 ori, “Player 1 Block” de 2 ori, “Player 2 Block” de 3 ori si “Player 1 Block” de 4 ori.

Apare atunci acest meniu

Asa cum puteti vedea, meniul permite efectuarea unor teste pentru un diagnostic al jocului si sa accesezi fiecare lovitura finala a fiecarui personaj fara sa fii nevoit sa treci prin tot jocul.

Exista coduri similare in Mortal Kombat II si Mortal Kombat III care pornesc diferite caracteristici precum o versiune a jocului clasic Galaga si un mesaj de la co-creatorul jocului, Ed Boon.