Sony a anuntat ca ultima parte din seria Uncharted, cea de-a patra, va fi lansata cu 2 saptamani mai tarziu decat era programat, pe 10 mai. Conform spuselor celor de la Sony, motivul este pentru a avea o lansare mai usoara.

Iata ce au scris pe PlayStation Blog: "Asa cum stiti, Naughty Dog incheie productia pentru Uncharted 4: A Thief’s End, jocul urmand sa treaca in faza de productie luna aceasta. Intr-un efort de a satisface cererea uriasa la nivel global si pentru a ne asigura ca toti gamerii din lume vor avea oportunitatea de a se juca din prima zi, am ales sa amanam lansarea jocului cu 2 saptamani pentru a permite sa existe o perioada extra pentru fabricare".

Nu este niciun secret ca Uncharted 4 a avut probleme in faza de dezvoltare, avand loc cateva schimbari in ceea ce priveste conducerea studioului responsabil si au existat alte 2 amanari. Totusi, cei de la Naughty Dog au un palmares excelent in ultimii ani iar cei de la Sony nu vor sa riste nimic cand vine vorba despre unul dintre cele mai importante jocuri din industrie si ofera dezvoltatorului timp suplimentar.