Laptopurile sunt distruse si inlocuite apoi cu noi exemplare, iar surpriza absoluta este ca utilizatorul se poate loga din nou, in timp ce operatiunile pornesc exact de unde ramasesera, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat!