Uita de degete pe ecran cu tehnologia Lenovo AnyPen care transforma orice pix sau creion intr-un dispozitiv de scris pe tableta

Lenovo aduce la CES 2015 noua gama de convertibile si tablete YOGA cu noile tehnologii care duc flexibilitatea si interactivitatea la un nou nivel. Familia YOGA include:

  • laptop-ul YOGA 3 convertibil de 11 si 14 inch (intr-o carcasa de 13 inch), special conceput pentru mobilitatea din zilele noastre si pentru consumatorii iubitori de digital;
  • YOGA ThinkPad, optimizat pentru segmentul business, cu un model de 12 inch, dar si cu modele de 14 si 15 inch pentru consumatorii pro;
  • tableta de 8 inch YOGA Tablet 2 cu Windows, care se bucura de tehnologia Lenovo AnyPen, care transforma aproape orice stilou intr-un dispozitiv de scris pe tableta. 

YOGA Tablet 2 de 8 inch cu Windows are tehnologia AnyPen care extinde traditia familiei YOGA: sistemul hardware nu doar se adapteaza utilizatorilor prin cele patru moduri, dar ofera si solutii noi si inovatoare de a scrie pe tableta, iar astfel consumatorii de bucura de moduri mai bune de a interactiona cu dispozitivele lor si deosebesc tabletele Lenovo de cele similare de pe piata. 

Cu tehnologia Lenovo AnyPen, orice obiect cu un cap metalic sau din grafit rotunjit, mai mare de 1mm in diametru, poate fi folosit pentru a scrie pe ecran. Utilizatorii pot alege unealta potrivita pentru a o utiliza direct pe ecranul tactil pentru o navigare usoara. Tehnologia Lenovo AnyPen face scrisul de mana pe tableta la fel de intuitiv ca scrisul pe hartie. Utilizatorii vor gasi aceasta tehnologie foarte utila pentru ca ecranele dispozitivelor de mici dimensiuni cer navigare mai precisa. In acelasi timp, aceasta tehnologie elimina nevoia de a cumpara dispozitive speciale, precum stylus-urile. 

Parte din familia YOGA Tablet 2 anuntata in toamna anului 2014, YOGA Tablet 2 de 8 inch cu Windows si-a atras laude pentru modul in care a evoluat fata de tableta originala YOGA. Nu doar ca are patru moduri unice, ca nicio alta tableta de pe piata, Hold, Tilt, Stand si Hang, care ofera utilizatorilor posibilitatea de a face mai mult din ceea ce le place, dar vine si cu experiente distractive incredibile. Echipata cu doua boxe frontale Wolfson Master Hi-Fi cu sistem de reducere a zgomotului si Dolby audio, aceasta tableta este perfecta pentru entertainment. Cu Windows 8.1, ecranul sau de 8 inch FHD si procesorul Intel® Atom, utilizatorii o pot utiliza atat pentru munca, dar si pentru joaca. Mai mult, consumatorii care au nevoie de dispozitive mobile vor aprecia durata de viata extinsa a bateriei de pana la 15 ore. 

  

YOGA 3 - Potrivire flexibila pentru consumatorii de astazi 

Noul YOGA 3 ofera consumatorilor si mai multa flexibilitate prin diferitele modele disponibile, de 11 inch sau 14 inch cu ecran blacklit. Ambele convertibile prezinta un design extrem de subtire, cu mai putin de 18.3mm. Mai mult, modelul de 14 inch ofera experienta vizuala inedita, ramanand in acelasi timp extrem de usor si subtire intr-o carcasa de 13 inch. Cu doar 15.8mm si 1.1Kg, modelul de 11 inch ramane cel mai usor convertibil din familia YOGA. Ambele au clasica dubla balama YOGA cu flexibilitate 360° ce permite consumatorilor sa aiba parte de functii incredibile in cele patru moduri - Laptop, Stand, Tent si Tablet. Lenovo a imbunatatit balamaua astfel incat sa se inchida si sa se deschida mult mai usor si sa permita ecranului sa fie fixat la 180°.  

Mai mult decat tehnologie cu un design atractiv, noile convertibile YOGA ruleaza excelent cu cea de-a cincea generatie de procesoare Intel® Core regasita pe modelul de 14 inch, cu Windows 8.1, ecran FHD si 802.11 A/C WiFi. Performanta excelenta merita un sunet puternic si curat, astfel ca Lenovo a echipat YOGA 3 cu boxe stereo si Waves audio. Pentru o experienta mult mai adaptabila si intuitiva, Lenovo a inclus software-ul inteligent Harmony, care ajuta utilizatorii sa descopere si sa personalizeze aplicatiile si include ajustarea automata a luminozitatii ecranului atunci cand cititi o carte, permite controlul miscarii si optimizeaza setarile audio in moduri specifice si chiar recomanda noi aplicatii. 

Utilizatorii pot alege dintr-o gama de patru culori: Clementine Orange, Platinum Silver, noua Chalk White sau Ebony Black. 

  

ThinkPad YOGA - Ofera profesionistilor putere prin doua noi inovatii 

Lenovo a creat noul ThinkPad YOGA convertibil de 12 inch, 14 inch si 15 inch pentru a raspunde nevoilor de business si este caracterizat de o armonie perfecta intre satisfacerea nevoilor de productivitate specific zonei de business si a celor pe care le au utilizatorii fata de un PC ideal pentru uz personal. Gandit pentru un birou mic, pentru cei care lucreaza de acasa sau pentru studenti, ThinkPad YOGA ofera flexibilitate si mobilitate cu noua tehnologie ActivePen in modelele selectate, impreuna cu design-ul elegant si caracteristicile optimizate pentru business care includ, optional, camera 3D pe ThinkPad YOGA 15. 

Modelele selectate ThinkPad YOGA au, optional, tehnologia ActivePen, pentru un scris de mana precis si exact. Ideal pentru productivitate in luarea de notite, trimiterea de e-mail-uri sau crearea de prezentari, ActivePen mimeaza perfect modul in care scrii de mana pe o foaie de hartie. YOGA 12 continua sa ofere optiunea clasica de pen, inclusiv spatiu de stocare pentru acesta. ThinkPad creaza o experienta inovatoare si software in utilizarea stylus-ului, indiferent de tipul de instrument de scris pe care il folosesti  pe post de stylus.  

Cu patru moduri si o baterie care tine o zi, utilizatorii pot scrie digital sau se pot bucura de cele patru moduri ale ThinkPad YOGA: scrie de mana sau la tastatura in modul Laptop, ia notite in modul Tableta, prezinta colegilor tai in modul Stand sau relaxeaza-te privind un film in modul Tent. Tastatura Lift n’ Lock permite schimbarea intre modul Laptop si Tableta usor, fara blocarea tastelor. 

Usor si subtire la doar 19mm si doar 1.5Kg pentru modelul 12 inch, aceste convertibile elegante au culoarea negra, o tastatura atractiva luminata din interior si cu ecran tactil FHD. 

Convertibilul ThinkPad YOGA are si o alta noua tehnologie menita sa ajute micile afaceri: o camera integrata 3D. Prima camera Lenovo 3D pe un laptop este optionala pe modelul de 15 inch. Astazi, camerele 3D sunt utilizate in afaceri pentru experienta mult mai personala in conferintele video si pentru a scana obiecte mici pentru aplicatii de tiparire 3D. 

ThinkPad Yoga vine, de asemenea, echipat cu pana la cea de-a cincea generatie de procesoare Intel® Core i7, Windows 8.1 cu vPro optional (disponibil doar pe modelul de 12 inch), capacitate mare de stocare de pana la 1TB si Dolby Home Theatre v4. 

Modelele ThinkPad YOGA extind experienta digitala cu aplicatia Lenovo SHAREit pentru a trasfera cu usurinta fisiere intre dispozitive. Utilizatorii care au o afacere mica pot opta pentru suport prin Lenovo Services pentru convertibilul ThinkPad YOGA si pot alege dintr-o gama variata de produse: Accidental Damage Protection, Warranty Upgrade, Priority Technical Support si multe altele.  

Share articol: