Stai pe YODA.RO pentru cele mai noi informatii de la Targul de telefonie mobila de la Barcelona!

yoda.ro si pe stirileprotv.ro te tin conectat la Mobile World Congress 2012, targul de la care asteptam lansari spectaculoase de telefoane mobile si tablete. Evenimentul incepe pe 27 februarie si tine pana pe 1 martie. Pasionatii de tehnologie vor avea parte de lansari surpinzatoare, modele noi si multa distractie.

Iata cateva dintre "asteptarile" pe care trebuie sa le avem:

LG lanseaza Optimus 3D Max

LG Optimus 3D Max este un smartphone Android cu obiectiv dublu si display de 4,3 inch. Compania coreeana anunta ca LG Optimus 3D Max (Optimus 3D Cube pentru Coreea de Sud) va avea un obiectiv dublu de 5 MP si display de 4,3 inch. LG Optimus 3D Max (LG-SU870) are o greutate de 148 grame si dimensiuni de 126,8 x 67,4 x 9,6 mm, fiind mai usor si mai subtire fata de modelul anterior LG Optimus 3D (P920).

Nokia: Get ready to capture a pure view

Producatorul finlandez va lansa un nou smartphone performant la Barcelona. Deja a demarat o campanie de teasing pe Youtube cu un clip intitulat "Get ready to capture a pure view". Cel mai probabil este vorba de mult asteptatul succesor al modelului Nokia N8, care s-ar putea numi "Nokia N808 PureView". N8, lansat in 2010, are o camera cu o rezolutie de 12 MP (4000 x 3000 pixeli) cu distanta focala de 5,9 mm, diafragma F2.8, zoom 2x, blit Xenon si lentile Carl Zeiss.

ZTE Mimosa X cu sistem de operare Android 4 Ice Cream Sandwich

Smartphone-ul va fi prezentat la Barcelona si dispune de un display capacitiv QHD TFT cu o rezolutie de 960 x 540 pixeli. Va fi echipat cu un procesor NVIDIA Tegra 2 si un modem NVIDIA Icera 450 HSPA+. Terminalul va avea conectivitate 3G, Wi-Fi, Bluetooth 2.1 si GPS. ZTE Mimosa X va avea o camera cu o rezolutie de 5 MP cu autofocalizare si blit, si o camera frontala cu o rezolutie de 0,3 megapixeli pentru apeluri video.

Share articol: