Exista un nou clip care blocheaza iPhone-ul - daca incerci sa vizionezi clipul in Safari, iPhone-ul incepe sa functioneze din ce in ce mai greu pana cand nu mai functioneaza deloc!

Clipul descoperit de catre EverythingApplePro este un .mp4 cu o persoana care sta pe un pat iar cuvantul "Honey" apare pe ecran. Dupa vizionarea clipului, iPhone-ul va putea fi folosit cateva minute pana cand incepe sa functioneze din ce in ce mai greu si se cedeaza.

Nu este clar de ce are acest clip un asemenea efect - e posibil sa fie corupt sau sa fie infectat cu un bug. Rezultatul este insa acelasi si daca vezi numai partial clipul: iPhone-ul se blocheaza. Acest lucru se intampla pe orice versiune de iOS incepand cu iOS 5. Clipul nu pare sa aiba acelasi efect pe telefoanele cu Android sau windows Phone.

Apple reuseste sa rezolve destul de rapid astfel de probleme cu update-uri de soft insa, pana cand va fi lansat un asemenea update, utilizatorii de iPhone trebuie sa evite sa deschida link-uri necunoscute indiferent de persoana de la care il primeste.

Telefonul nu devine totusi inutilizabil daca se blocheaza dupa vizionarea acestui clip. Este necesar un hard reboot: se apasa simultan pe butonul homw si pe cel de power timp de minim 10 secunde pana cand apare logo-ul Apple. Pe iPhone 7, se face hard reboot prin apasarea simultana a butonului de power si a celui pentru volum -. Clipul nu pare sa aiba un efect de lunga durata asupra iPhone-urilor, conform 9to5 Mac.

Cei de la EverythingApplePro arata clipul si efectele lui in filmuletul de mai jos