Mai sunt doar cateva zile pana la CES 2015.

Intre 6 si 9 ianuarie va avea loc la Las Vegas, Nevada, Consumer Electronics Show (CES), eveniment la care vor fi anuntate noi produse si prezentate altele cunoscute. La aceasta conferinta se asteapta sa fie anuntate si primele telefoane ale unor giganti din domeniu.

Pastrandu-si traditia, cei de la Sony au creat un teaser artistic in vederea acestui show. Clipul are doar 43 de secunde si este destul de vag, insa anunta un produs revolutionar. Se pot insa deduce cateva lucruri din imagini.

Avand in vedere cum este ridicat device-ul foarte subtire aparut in clip, este clar ca este vorba despre un telefon sau o tableta, si nu un TV sau alt produs din linia larga a producatorului. Un alt indiciu cu o fata ce manananc o acadea este un semnal ca device-ul va avea instalat Android Lollipop. Iar lupta dintre cavaler si dragon arata ca device-ul va fi unul performant in ceea ce priveste jocurile.

Indiferent despre ce se va dovedi ca este vorba, daca este un produs nou sau nu, clipul lansat de Sony este unul la care Sony a depus mult efort. Voi despre ce credeti ca e vorba?
 

Share articol: