Pentru mult timp, durata de viata a bateriei a fost un subiect sensibil pentru fanii Apple, dar si pentru cei care ii critica. In ultimii ani au aparut carcase speciale care vin cu baterie suplimentara, insa acestea au mai multe probleme.

Pe langa faptul ca, estetic vorbind, nu arata deloc bine, ocupa si unul dintre porturile iPhone-ului. Ei bine, o noua creatie a inventatorului Justin Leader 'ataca' altfel problema si considera ca solutia lui merita atentia tuturor.

Leader a lansat o campanie pe Indiegogo pentru a strange fonduri pentru creatia lui pe care o numeste "Fat Battery". Ea implica o modificare a telefonului iPhone 6s si promite de pana la 4 ori mai multa baterie. Asta in conditiile in care carcasele ofera doar de 2 ori mai multa baterie.

In loc sa fie o carcasa adaugata telefonului, Fat Battery este un upgrade fizic la iPhone. Singurul dezavantaj al acestei transformari este dat de schimbarea dimensiunilor telefonului - 6s creste de la 143 de grame la 238 de grame, iar grosimea de la 7.1 mm la 14mm. Insa acest lucru poate reprezenta un compromis usor de acceptat pentru a avea o baterie de 6860 mAh! Mult mai mare decat cea de 1715 mAh existenta acum.