LG se pregateste sa lanseze urmatorul flagship al companiei, LG G5, smartphone-ul urmand sa fie prezentat la evenimentul de la Barcelona, pe 21 februarie. Iar presa din Coreea de Sud anunta ca telefonul ar putea avea un design modular.

Nu va fi insa ceva similar cu Project ARA, fiind o solutie inovatoare pentru un telefon mai subtire, pastrand in continuare posibilitatea scoaterii bateriei. LG vine cu o solutie noua - partea din jos a telefonului sa fie detasabila astfel incat sa existe acces la baterie.

Acest lucru ar insemna sa avem conectori detasabili, inclusiv speaker, port USB, microfon si probabil si alte lucruri. Conform celor care ar fi vazut telefonul, acest lucru este pentru a face telefonul si mai subtire, butoanele de volum si power fiind mutate de pe partea din spate inapoi pe lateral.

Nu exista prea multe informatii despre telefon - conform informatiilor de pana acum, ar urma sa aiba un ecran de 5.3 inch QHD, alaturi de un display secundar, similar cu LG V10. Procesorul Qualcomm Snapdragon 820 ar urma sa fie 'sub capota', iar camera ar urma sa aiba doua module ce ar duce la o rezolutie de 16MP.