Cei de la HTC schimba strategia in 2016 dupa ce anul trecut au suferit un esec major in ceea ce priveste flagship-ul companiei - informatiile aparute atunci in presa au dezvaluit inainte ce urma sa aiba telefonul iar acesta nu a mai surprins pe nimeni. Nu a ajutat nici faptul ca semana foarte mult din punct de vedere al design-ului cu succesorul sau.

Ei bine, acum, cu doar o luna inainte de Mobile World Congress de la Barcelona, nu a aparut nicio informatie credibila despre ce ar urma sa pregateasca cei de la HTC! In schimb, despre Galaxy S7 si LG G5 au aparut foarte multe informatii.

Un alt lucru care se schimba pentru HTC fata de anul trecut este momentul lansarii - initial, HTC planuia sa lanseze One M10 (cunoscut si sub numele de Perfume) la evenimentul de la Barcelona. ITHome scrie insa ca anumite probleme amana lansarea ce ar urma sa aiba loc in martie sau chiar aprilie.

Cei de la ITHome mai spun ca sefii de la HTC au returnat mai multe prototipuri designerilor din dorinta de a veni cu o schimbare substantiala.