Luna aceasta Apple va lansa noua versiune iOS 10.3 iar aceasta va fi una majora. In primul rand, Apple va rezolva problema intampinata de multi utilizatori ce au iOS 10.1 sau iOS 10.2 cunoscuta sub numele de "bug-ul 30%" - telefonul 'sare' de la 30% baterie la 1% si apoi se inchide.

Testarea iOS 10.3 va incepe pe 10 ianuarie. Iar lansarea se va concentra in jurul unei noi functii numite "Theatre Mode", scrie Forbes. Acest mod va fi adaugat in Control Center pe iPhone-uri si iPad-uri si va avea forma de popocorn.

Momentan nu sunt cunoscute foarte multe detalii despre cum va functiona - numele sugereaza ca va fi legat de video playback, posibil un mod de vizionare optimizat. Exista si posibilitatea ca acest mod sa fie un mod a scadea luminozitatea ecranului si de a opri sunetele si notificarile de pe telefon pentru a nu deranja alte persoane la cinematograf.

iOS 10.3 va fi cel de-al 8-lea update al sistemului de operare de la lansarea iOS 10 din urma cu cateva luni. Este cea mai rapida rata de lansare a oricarei generatii de iOS.