Cei de la GSM Arena publica astazi specificatiile viitorului telefon Samsung, Galaxy S7 Edge+, unul dintre cele 4 pe care le va lansa compania din Coreea de Sud. Pe langa acesta, va mai fi cel normal cu dsplay de 5.1 inch, S7 Edge cu ecran de 5.5 inch si 2 telefoane de 6 inch.

Poza de mai jos prezinta specificatiile telefonului cu numele SM G93, anume Galaxy S7 Edge+. Acesta urmeaza sa aiba 5.7 inch cu o rezolutie QHD. Aceasta informatie contrazice cele aparute recent despre cele 2 telefoane cu display-uri de 6 inch pregatite de Samsung, insa aplicatiile de hardware mai 'dau rateuri'.

In aceasta poza, GPU-ul este Adreno 530, ceea ce inseamna ca chipset-ul nu poate fi Exynos 8890 care foloseste Mali-T880MP12, ci Qualcomm Snapdragon 820, ceea ce confirma ca Samsung va folosi 2 tipuri de chipset pentru telefoane, lucru care nu s-a intamplat pentru generatia S6.

Telefonul va avea 4GB de RAM. In ceea ce priveste camera, aceasta este trecuta cu 12.2MP, ceea ce ar insemna o scadere fata de actuala generatie care are camere de 16MP. Insa Samsung a ales pentru noile flagship-uri o noua tehnologie pentru camere. Avand nume de cod BRITECELL, are obiectivul de a imbunatati fotografia in conditii de luminozitate scazuta printr-un senzor de o dimensiune mai mare de 1/2'', ceea ce duce insa la o scadere a rezolutiei.