Vicepresedintele Xiaomi, Hugo Barra, a prezentat un nou clip promotional pentru flagship-ul Mi5 ce va fi lansat saptamana viitoare, pe 24 februarie.

Din dorinta de a arata cat de rapid va fi telefonul, cei de la Xiaomi l-au adus pe Xiao Lin Cen, detinatorul recordului pentru saritul coardei, de 1096 de ori in 3 minute!

 

Here's the first video teaser for #Mi5. Just how fast is fast? Record holder Xiao Lin Cen, who can skip rope 1096 times...

Posted by Hugo Barra on Wednesday, 17 February 2016

Intre timp, au aparut pe internet imagini care prezenta aproape tot ce va avea telefonul - iar specificatiile sunt cu adevarat spectaculoase.

Display de 5.2 inch Full HD si procesor Snapdragon 820 - va veni in 2 variante, cu 3GB de RAM si 32GB spatiu de stocare si cu 4GB de RAM si 64GB spatiu de stocare.

Mi5 va avea USB Type-C si functia Quick Charge 3.0, o camera de 26MP cu o lentila foarte luminoasa f/1.6 si dual LED flash si o camera frontala de 8MP. Gasim si informatii despre NFC, precum si un nou Wi-Fi ad standard, o premiera in lumea smartphone-urilor. De asemenea, Mi5 va include o baterie de 3.600 mAh si un senzor de amprenta pe butonul de home.