Urmatorul telefon al celor de la Apple, iPhone 7, se pare ca va 'ataca' problema pe care utilizatorii de iPhone au avut-o tot timpul - durata de viata a bateriei mediocra.

Conform celor de la MyDrivers, iPhone 7 Plus ar urma sa aiba o baterie de 3.100 mAh, o crestere semnificativa de 12% fata de predecesorul sau. Ramane insa de vazut daca bateria mai mare va aduce si o autonomie mai buna sau va fi similara cu cea de pe iPhone 6s Plus iar cresterea dimensiunii bateriei este necesara pentru a face fata unui hardware mai puternic.

O alta problema insa pe care Apple se pare ca nu doreste sa o rezolve este spatiul de stocare, versiunea cea mai mica urmand sa ramana de 16GB! In schimb, va exista si o varianta cu 256GB spatiu de stocare. De asemenea, iPhone 7 ar putea sa fie rezistent la apa.

Nu in ultimul rand, iPhone 7 va veni fara jack de 3.5mm pentru casti, alegand varianta unul conector all-in-one pentru conectivitate si audio. Acest lucru a fost dezvaluit prin intermediul unor distribuitori Apple.

Sursa foto: Concept Phones