David Trinidad a trecut printr-un moment senzational pe care l-a impartasit utilizatorilor de pe Reddit. El s-a uitat la datele Fitbit ale sotiei sale si a observat ca pulsul ei era mult peste medie. Fiind ingrijorat, a intrat pe internet sa afle ce inseamna asta.

"Nu sunt sigur daca este ceva in neregula cu senzorul. Exista vreun mod de a reseta sau recalibra device-ul? Mi-ar placea sa incerc asta inainte sa il trimit la reparatii" a scris el. Nu era insa vorba de o eroare a device-ului. Un alt utilizator i-a deschis ochii: "A trecut prin ceva foarte stresant in ultimele zile sau este posibil sa fie insarcinata?" i-a scris utilizatorul numit, ironic, ThisIsUnplesant.

Trinitad si sotia lui, Ivonne, au facut programare la medic iar acesta a confirmat ca vor avea un copil. "Suntem casatoriti de cativa ani si planul nostru in 2016 era sa marim familia. Marea surpriza a fost insa ca s-a intamplat atat de repede si modul in care am aflat" le-a spus Trinidad celor de la Mashable.

Trinidad a dorit sa clarifice lucrurile dupa ce povestea a devenit cunoscuta in presa: "Voiam sa spun ca totul este real. Nu este marketing.. Sunt un tip normal care voia sa afle de pe comunitatile online rezolvarea la problemele tehnologice ale sotiei. Cu totii am trecut prin asta, nu? Nu aveam idee ca voi afla mai mult decat imi imaginam" a scris Trinidad.

Sursa foto: Mashable