Nigel Broome va regreta mult timp decizia de a inchiria apartamentul pe Airbnb unei familii de Anul Nou. Acestia i-au provocat daune de 12.000 de lire in apartamentul construit recent in Forest Hill, in sue-estul Londrei.

Daunele invocate de Broome includ o inundatie in bucatarie ce i-a ruinat podeaua, gauri in pereti, mobila distrusa si un geam smuls din balamale.

Conform spuselor lui Broome, politia a fost chemata in acea seara la apartament pentru a investiga un asalt sexual.

"Cei care au inchiriat apartamentul de la mine s-au prezentat ca persoane aflate in vacanta, insa pur si simplu au venit si au avut o petrecere uriasa de Anul Nou" spune Broome, cel care a fost contactat in timp ce se afla in Columbia de Sarbatori de catre vecinii care l-au gasit prin Airbnb.

Cei de la Airbnb au reactionat la randul lor: "Avem o toleranta zero pentru astfel de comportament si acea persoana nu mai este pe Airbnb. Noi oferim o asigurare proprietarului in cazurile rare in care au loc daune locatiei. Peste 1 milion de oameni au inchiriat prin Airbnb de Anul Nou si problemele cu gazdele sau si cei care inchiriaza sunt foarte rare".