In timp ce majoritatea adolescentilor la aceasta varsta sunt ingrijorati de note si examene, un pusti de 17 ani din SUA s-a decis sa-si asigure viitorul. Cand era in clasa a 8-a s-a decis sa nu le mai ceara parintilor bani.

Temper Thompson a inceput sa lucreze pe calculator in marketing online. Obiectivul lui initial a fost sa castige 100 de dolari in fiecare luna.

A ajuns acum la 17 ani iar cursurile sale despre publicarea pe Kindle sunt vandute de pe site-ul sau si incaseaza 30.000 de dolari pe luna! O suma pe care multi americani o castiga intr-un an.

Temper a vorbit cu cei de la Business Insider si le-a spus care sunt cele 5 lectii care i-au adus succes:

  • actioneaza! "Multi oameni vorbesc despre ce vor sa faca si nu incep. Daca nu actionezi, nu vei avea succes"
  • nu te teme de esec. "Nu e de mirare ca nu au succes. Esecul este un avantaj. Inveti din greselile tale si devii mai bun"
  • ramai concentrat. "Cel mai important lucru pe care il poti face este sa te concentrezi pe un singur lucru. Poti creste mult mai mult cand esti concentrat"
  • inconjoara-te de oameni pozitivi. "Daca te inconjori cu oameni negativisti, fara succes, te vor trage in jos dupa ei. Oamenii pozitivi te vor sprijini si te vor ajuta sa ramai concentrat".
  • nu deveni confortabil. "Multi oameni isi vor atinge obiectivul si vor spune ca sunt fericiti. Daca nu devii confortabili, iti poti mari obiectivele si sa cresti in continuare".