India este tara in care au loc cele mai multe morti cauzate de selfie-uri - mai mult decat tot restul lumii! Iar trendul nu pare sa se opreasca, avand deja loc 3 decese din cauza selfie-urilor in India.

Lista pe 2015 cand au avut loc in lume 27 de morti cauzate de selfie-uri include un selfie facut in fata unui tren care venea, inec cauzat de rasturnarea unei barci din cauza selfie-ului, o caderea intr-o prapastie sau intr-un rau. Un turist din Japonia a murit din cauza unei cazaturi pe scarile Taj Mahal.

In India, selfie-urile au fost sarbatorite de prim-ministrul Naredra Modi, cunoscut pentru pozele pe care si le face cu liderii lumii. Guvernul acestei tari a sprijinit o campanie numita "selfie-uri cu fiica" iar un cantec foarte popular anul trecut se numea "Selfie le le re".

Totusi, acest trend incepe sa ingrijoreze. Anul trecut au fost interzise selfie-urile in apropiere de Kumbh Mela. De asemenea, politia a instituit zone in care nu se pot face selfie-uri dupa ce 2 persoane s-au inecat intr-un accident legat de selfie-uri.