Un barbat din Chicago a fost impuscat mortal de mai multe iar incidentul a fost surprins pe Facebook Live. Politia foloseste imaginile ca parte a investigatiei legata de moartea barbatului de 28 de ani, Antonio Perkins.

Clipul original care a fost transmis in timp real pe reteaua de socializare a fost sters intre timp, insa a fost distribuit pe alte pagini de pe Facebook. Atentie, imaginile sunt socante si va pot afecta emotional.

In timpul transmisiunii de 37 de minute, Perkins poate fi auzit vorbind cu prietenii in timp ce se plimba pe Lawndale, un cartier din vestul orasului Chicago. Dupa cateva minute, il auzim pe Perkins spunand "Baiete, nu te mai juca". Apoi se aud cateva focuri de arma iar telefonul cade in iarba. Se vede apoi sangele pe iarba in timp ce alte persoane tipa disperate sa fie chemate politia si salvarea.

Autoritatile sustin ca Perkins a fost impuscat la ora 20.45. Barbatul a fost dus la spital unde a fost pronuntat decesul sau la 21.07. Martorii au spus ca au existat intre 6 si 10 focuri de arma. Politia a spus ca incidentul este legat de un razboi al gruparilor de strada, insa familia si prietenii lui Perkins au negat asocierea lui cu astfel de practici.