Previziunea ii apartine lui Eric Schmidt de la Google.

Unul dintre sefii Google, Eric Schmidt, a declarat ca pana in anul 2020, Internetul va patrunde in toate colturile lumii. Afirmatia a fost facuta pe Twitter.

Pentru fiecare persoana online, exista doua care nu sunt online. La sfarsitul acestui deceniu, fiecare persoana de pe Pamant va fi conectata. (Eric Schmidt)

Cu alte cuvinte, Schmidt crede ca in mai putin de 7 ani Internetul va ajunge chiar si in zonele Pamantului in care nu exista electricitate, si care se lupta cu probleme mai importante, ca de exemplu lipsa apei potabile.

Si pe Google+ oficialul a postat aceeasi idee si s-a ales cu o multime de comentarii. Unora le-a placut modul indraznet de a vedea lucrurile, in timp ce altii au spus ca planul nu este realizabil.

Cei de la Google au un proiect, GEEKS Without Frontiers, care presupune crearea unor tehnologii low-cost pentru a aduce Internet Wi-Fi in zone in care o conectiune prin cablu nu ar fi posibila.

Si Samsung lucreaza la un proiect prin care containerele folosite la trimisul produselor sa fie transformate in clase pentru copiii din Africa, clase care sa aiba energie solara si conexiune la Internet. De aceasta masura ar urma sa beneficieze 2,5 milioane de elevi, scrie Business Insider

Share articol: