Evolio lanseaza iSmart 4K, o noua camera video sport ce se adreseaza entuziastilor, dar care ofera o calitate a filmarilor menita sa ii multumeasca chiar si pe profesionisti. 

iSmart 4K este o camera video sport ultracompacta care filmeaza la rezolutie 4K cu 10 frame-uri pe secunda, iar la rezolutie Full HD - 1080p cu 60 de frame-uri pe secunda. Camera poate inregistra si imagini la 120 de frame-uri pe secunda in rezolutie HD 720p. 

Usor de folosit, camera are avantajul de a putea fi alaturi de utilizator in orice moment, gata sa surprinda cadrele importante. Camera video vine alaturi de un pachet complet de accesorii pentru atasare pe echipamentul sportiv, masina sau bicicleta. iSmart 4K este rezistenta la apa si poate fi folosita pentru filmari subacvative la o adancime de pana la 30 m. 

Camera beneficiaza de cea mai larga conectivitate in  segmentul sau avand atat conexiune USB, HDMI cat si Wi-Fi. iSmart 4K poate fi conectata la Smartphone sau Tableta prin conexiunea Wi-Fi . Astfel, utilizatorul poate urmari in timp real imaginile capturate si poate stabili exact momentul cand doreste sa filmeze sau sa fotografieze.  Este compatibila cu orice dispozitiv Android sau iOS.

iSmart 4K dispune de display de 2 inch, cu o treime mai mare decat modelele anterioare si baterie de 900 mAh suficienta pentru 90 de minute de filmare neintrerupta. Camera poate fi folosita si pentru fotografii, fiind echipata cu senzor optic de 12 MP.

Camera beneficiaza de slot de card MicroSD de pana la 32 GB pe care poate sa inregistreze pana la 240 de minute in rezolutie FullHD si pana la 120 de minute in rezolutie 4K. 

Camera va fi disponibila in retele de retail la jumatatea lunii februarie la pretul recomandat de 499 lei.

Camera se poate achizitiona in regim de precomanda pe site-ul evolioshop.com de miercuri, 20 ianuarie, ora 9.00, la pretul promotional de 349 de lei, pretul fiind valabil doar pentru primele 100 de comenzi.