AnyMedia si Newsman au incheiat un acord prin care cea din urma preia serviciul de email marketing Dudaverde, consolidandu-si astfel si prezenta pe zona de servicii SMS. Newsman, unul dintre cei mai mari jucatori locali pe piata de email marketing, extinde operatiunile prin preluarea platformei de la AnyMedia. Dudaverde vine cu un capital important pentru baza de clienti a Newsman, dar si cu expertiza care in lunile urmatoare va fi valorificata printr-o dezvoltare a strategiei.

Dudaverde va fi transformata intr-o platforma 100% automata pentru clienti mai mici cu volum fluctuant de mailuri, asigurand astfel o eficienta in fluxul acestora de lucru. De asemenea, AnyMedia, fostul proprietar al platformei, devine principalul furnizor de SMS pentru Newsman. Prin platforma sendSMS, compania va oferi clientilor sai servicii de inalta calitate de SMS, iar acestia vor realiza astfel cea mai buna transmitere a mesajului lor catre publicul tinta.

Decizia Newsman este sustinuta de un parcurs foarte bun in piata, preconizand o dublare a cifrei de afaceri in 2016. Piata pe care activeaza compania are un capital estimat intre cinci si zece milioane de euro. Cresterea companiei este bazata si pe dezvoltarea foarte rapida a comertului online din Romania. Odata cu aceasta, tot mai multe magazine offline migreaza spre online si cauta sa se adapteze cat mai bine canalelor de distributie a informatiei din acest mediu.