Data viitoare cand vrei sa intri pe un site cu continut pentru adulti, ai face bine sa iei in considerare varianta de a iesi te deloga de pe Facebook! Reteaua de socializare a recunoscut ca urmareste utilizatorii pentru a vedea ce reclame primesc.

Pentru asta, compania foloseste widgeturile cu Like, Share si Login with Facebook pentru a vedea ce fac utilizatorii. Daca esti logat pe Facebook si intri pe un site care are un buton de Facebook, sunt toate sansele sa fii urmarit.

Iar majoritatea site-urilor, inclusiv cele pentru adulti, contin astfel de butoane. Purtatorul de cuvant al Facebook a spus: "Noi colectam informatiile cand vizitezi sau folosesti site-uri third-party si aplicatii care folosesc serviciile noastre, ca atunci cand ofera buton de Like sau Facebook Log In sau folosesc masuratorile noastre si serviciile de advertising".