Companiile din tech sunt recunoscute pentru recompensele oferite angajatilor. Cei de la Cheetah Mobile din China au reusit insa ceva cu adevarat special. Au inchiriat o croaziera si i-au dus pe toti cei 2.500 de angajati intr-o calatorie de 6 zile pe Marea Japoniei.

Cei de la Cheetah Mobile sunt cunoscuti pentru aplicatiile de mobil Clean Master si Battery Doctor. Cei de la Cheetah au inchiriat nava Costa Atlantia si i-au dus pe angajati intr-o calatorie din Tianjin, China, pana in Busan, Coreea de Sud, apoi in Fukuoka, Japonia, si inapoi.

Pe parcursul calatoriei, angajatii care au avut un an 2015 cu realizari bune au fost recompensati. De exemplu, un tanar care a "demonstrat abilitati antreprenoriale excelente" a primit echivalentul a 153.000 de dolari in actiuni! 20 de angajati cu potential au primit cate un iPhone 6s Plus de 128GB. Iar 5 echipe care au performat foarte bine au primit 46.000 de dolari si vacante de 5 zile.

In ultima zi de croaziera a avut loc petrecerea anuala ce a inclus o licitatie in scopuri caritabile si o tombola. Premiile la licitatie includeau "toti banii din portofelul CEO-ului", un masaj de 10 minute facut de presedintele companiei si un diamant portocaliu in valoare de 15.000 de dolari.

La tombola au fost oferite 20 de MacBook Pro, sume de bani de pana la 6.000 de dolari, bilete pe o alta croaziera si 50 de hoverboard-uri.