Update 19 decembrie

Optiunea Snooze este de acum disponibila pentru toti utilizatorii, inclusiv in Romania. Butonul Snooze poate fi activat pentru prieteni, grupuri sau pagini. In urma selectarii optiunii Snooze, nu vom mai vedea in feed postarile persoanei sau paginii timp de 30 de zile.

Snooze poate fi selectat dand click pe punctele care apar in partea din dreapta sus a unei postari. Se deschide o ferestra cu optiuni, printre care Salveaza/Ascunde postarea/Snooze timp de 30 de zile.

Persoana sau pagina pentru care a fost apasat butonul Snooze nu stie ca a fost selectata aceasta optiune.


Noua optiune, numita Snooze, este testata acum in Statele Unite si nu se stie daca va fi aplicata pe scara larga si cand se va intampla asta.

Snooze ne da posibilitatea sa nu mai vedem un timp in newsfeed postari ale unor prieteni, pagini sau grupuri care ne deranjeaza.

Practic, este un fel de unfollow temporar, care poate fi activat pentru 24 de ore, 7 zile sau 30 de zile.

Noul buton Snooze a fost observat de publicatia Media by Dre, care a postat pe Twitter un printscreen cu noua optiune.

 

Pentru a activa Snooze, utilizatorii trebuie sa dea click pe sageata din partea dreapta sus a postarii unui prieten, iar apoi sa aleaga butonul Snooze.

Un purtator de cuvant al Facebook a confirmat pentru TechCrunch ca testeaza noua optiune. Nu a oferit insa detalii.