PC Garage a implinit peste un deceniu si in acesti ani de crestere constanta a adus in acelasi loc oameni pasionati de computere si gaming, in ceea ce acum se numeste MyGarage. Comunitatea a ajuns la peste 110.000 de membri si anul acesta implineste opt ani de cnd era o simpla idee. Pentru a marca un moment important, PC Garage a pregatit 35 de concursuri cu premii de aproximativ 15.000 de euro. Concursurile sunt deschise fanilor si pasionatilor de IT&C, iar participarea se realizeaza prin vizitarea forumului MyGarage si descoperirea provocarilor pe care echipa PC Garage le-a pregatit.

Cand vine vorba despre cum a pornit MyGarage, la fel ca PC Garage, acesta este un produs al pasiunii. La doi ani de la lansarea magazinului online, in 2008, s-a cautat cea mai buna solutie pentru a aduce laolalta comunitatea pe care magazinul a creat-o si pentru a imbunatati comunicarea intre cele doua. in cei opt ani de existenta, forumul a evoluat intr-un mod spectaculos, ajungand sa fie in prezent cea mai mare comunitate de pasionati din IT&C-ul romanesc, cu un schimb antrenant de idei despre hardware si modding.

De la an la an, MyGarage a ajuns cu pasi rapizi spre maturitate si a devenit o resursa extrem de valoroasa in comunicarea cu clientii inainte si dupa vanzare, dar si in perioada de documentare care precede achizitia unui sistem de gaming sau unuia extrem de performant pentru alte sarcini in afara de jocuri video. Cifrele la care MyGarage a ajuns sunt o dovada a muncii sustinute si a pasiunii.

Sunt peste 110.000 de membri dintre care 15.000 fiind activi lunar, care au initiat aproape 200.000 de subiecte la care s-au adunat peste 2,7 milioane de mesaje. Cifrele sunt cu atat mai impresionante cu cat forumul este dedicat pasionatilor IT&C si doar 65% din membrii acestuia au facut achizitii din magazinul online PC Garage. in cifre de trafic, sunt lunar peste 470.000 de vizitatori, iar 65% din acestia ajung pe platforma din motoare de cautare. Ponderea mare a unor astfel de vizite confirma utilitatea, popularitatea, calitatea si originalitatea acestui forum.

Acestor fapte li se alatura longevitatea: moderatorii si super moderatorii pe care MyGarage ii are cuprinde utilizatori care sunt pe platforma inca de la debut. Toate aceste date si detalii sunt potrivite pentru a contura imaginea unui produs rar intalnit pe piata locala, cand un magazin online se ingrijeste de publicul sau, achizitia nefiind mai presus de orice.