Noua serie Star Wars are sanse mari sa bata toate recordurile in materie de incasari. "Trezirea Fortei" a ajuns la 1.5 miliarde de dolari incasari in doar 19 zile de la lansare! Iar urmatorul episod, al VIII-lea, ce nu are inca un nume oficial, poate chiar sa depaseasca recordurile stabilite de episodul VII.

Asta daca declaratiile actorului Greg Grunberg, cunoscut pentru rolul din serialul Heroes, au acoperire. El a spus ca in toti anii de cand il cunoaste pe JJ Abrams nu l-a auzit sa aiba o reactie precum cea pe care a avut-o dupa ce a citit scenariul pentru episodul VIII din seria Star Wars.

Producator si scenarist la Trezirea Fortei, JJ Abrams va ramane doar producator pentru urmatorul film din serie, scenariul fiind opera lui Rian Johnson, cunoscut pentru filme precum “Brick,” “Looper” sau “The Brothers Bloom.” Grundberg, cel care joaca rolul unui pilot pe nume Snap Wexley in film, este citat de cei de la Washington Post.

"L-a citit si a spus ceva ce el nu spune niciodata, dar niciodata! A spus despre scenariul pentru Episode VIII ca este atat de bun incat si-ar fi dorit sa-l fi scris el! E posibil sa mai spus ceva de acest gen la Lost, dar nu l-am auzit niciodata exprimandu-si regretul intr-un asemenea mod" spune Grundberg.