Tranzitia catre Material Design este considerata un succes pentru Android. Este mai rapida, mai prietenoasa cu ochii si a ajuns intr-o anumita masura si pe versiunea de iOS. Astfel, faptul ca cei de la Google iau ce au invatat de la Android si implementeaza cele mai bune elemente in browserul de Chrome pare normal.

Cei de la The Next Web au descoperit sugestii ca prima implementare a Material Design va veni pe Chrome odata cu lansarea versiunii 50. Activand anumite lucruri din meniul de setari, cei de la The Next Web au putut vedea mai rapid schimbarile. Desi nu vorbim despre schimbari drasctice, ele arata clar directia Google in 2016.

De exemplu, tab-urile nu mai au colturi rotunde ci ascutite, meniul din dreapta a fost schimbat din 3 linii in 3 puncte si alte butoane au primit un refresh. De asemenea, puteti vedea un preview pentru modul incognito cu o tema mai inchisa.

Nu exista o data de lansare pentru functiile noi si schimbarile vizuale, insa avand in vedere ca multe sunt deja disponibile pentru utilizatorii de PC si Chrome OS, este clar ca update-urile vor veni cu noua versiune de Chrome lansata public.