Startup-urile in tehnologie sunt invitate sa isi prezinte produsul si sa primeasca feedback din partea juriului format din investitori si profesionisti din industrie la TechHub Bucharest Demo Night. Evenimentul va avea loc miercuri, 25 februarie, iar startup-urile interesate sa participe pot aplica pâna vineri, 12 februarie, pe site-ul evenimentului.

TechHub Bucharest Demo Night este o competitie de pitching care se adreseaza startup-urilor in tehnologie cu potential global, care au dezvoltat cel putin un prototip functional pentru produsul lor si care isi doresc sa primeasca feedback din partea audientei. Juriul va selecta pâna la 10 startup-uri care vor avea la dispozitie 5 minute pentru a-si prezenta produsul si 3 minute pentru a raspunde intrebarilor. La finalul prezentarilor vor fi acordate doua premii speciale, pentru ”Cel mai bun startup” si ”Cel mai bun pitch”.

Din juriul TechHub Bucharest Demo Night vor face parte investitori si antreprenori cunoscuti din industrie, printre care se numara: Alex Negrea (investitor angel & Director of Engineering, Intralinks), Bogdan Iordache (investitor si cofondator al How to Web & TechHub Bucharest), Carmen Sebe (investitor angel), George Dita (Startups Program Manager, How to Web), Malin stefanescu (investitor angel si cofondator & CEO EEU Software), Raluca Georgescu (Country Manager al Answear.com & cofondator GPeC), Robert Knapp (cofondator & CEO, CyberGhost) si Rumen Iliev (Partener, LAUNCHub).

CloudHero, un produs care automatizeaza procesele de management si scalare ale unei aplicatii in orice cloud, a fost desemnat cel mai bun startup la editia de anul trecut a TechHub Bucharest Demo Night. in timpul evenimentului, Andrei Manea (cofondator) a reusit sa intre in legatura cu profesionisti din industrie care l-au sustinut pe parcurs si, ulterior, a participat la programul de accelerare MVP Academy.

“La TechHub Bucharest Demo Night am intrat in contact cu oameni de business cu care am si colaborat ulterior. M-au ajutat cu feedback relevant pe masura ce mi-am dezvoltat produsul si este o experienta pe care o recomand tuturor startup-urilor in cautare de oportunitati sau conexiuni valoroase.”, a declarat Andrei Manea, cofondator CloudHero.

Participarea la eveniment este gratuita, iar startup-urile tech care vor sa isi prezinte produsele si sa primeasca feedback sunt invitate sa aplice pâna vineri, 12 februarie, completând formularul de inscriere disponibil online aici. Finalistii vor fi anuntati marti, 16 februarie, iar TechHub Bucharest Demo Night va avea loc pe data de 25 februarie, incepând cu ora 18:30.

Pasionatii de tehnologie care vor sa vada prezentarile echipelor sunt invitati sa faca parte din audienta. Participarea este gratuita in limita locurilor disponibile, iar inscrierile vor fi deschise dupa anuntarea echipelor finaliste.