Smart Hut, software care ofera alerte si instrumente de raportare avansate pentru industria imobiliara, si Symme3D, platforma Delta multifunctionala pentru imprimare 3D, PCB miling si inscriptionare cu laser, sunt startup-urile castigatoare ale TechHub Bucharest Demo Night. Premiul pentru cea mai buna prezentare din competitie a fost castigat de TimeIn, aplicatie pentru mobil si web care te ajuta sa iti gestionezi mai bine timpul liber si sa primesti sugestii de activitati de la alti utilizatori.

Bogdan Iordache (investitor si cofondator How to Web & TechHub Bucharest), Carmen Sebe (investitor angel), George Dita (Startups Program Manager, How to Web), Malin Stefanescu (investitor angel si cofondator EEU Software), Raluca Georgescu (Country Manager Answear.ro & coorganizator GpeC), Robert Knapp (CEO si cofondator CyberGhost) si Rumen Iliev (Partener LAUNCHub) au facut parte din juriul care a evaluat proiectele prezentate si a oferit feedback echipelor. 

Alte 7 startup-uri din domenii precum software, mobile, hardware sau gaming au urcat pe scena TechHub Bucharest pentru a-si prezenta produsele. Acestea sunt:

1. Decadoo: aplicatie web care imbunatateste experienta achizitionarii si daruirii cadourilor pe baza profilului utilizatorului;

2. Echoz: platforma de headhunting care ajuta companiile sa recruteze profesionisti din domeniul IT prin intermediul unei retele de afiliati;

3. GapGames: dezvoltatori de jocuri video pentru mobil bazate pe computer vision si realitate virtuala;

4. Grobyk: aplicatie care ajuta la motivarea echipelor si le ofera coechipierilor sansa de a impartasi mai usor informatii din domeniile lor de interes;

5. Innoplanner: platforma de randare 3D care permite producatorilor si proprietarilor sa vizualizeze design-ul interior;

6. Vogous: platforma software pentru pasionatii de moda care faciliteaza si diversifica interactiunea dintre brand-uri si utilizatori;

7. Woogie: dispozitiv hardware, bazat pe inteligenta artificiala si machine learning, care ajuta copii sa isi rezolve temele.

TechHub Bucharest Demo Night a avut loc miercuri, 25 februarie, iar cele 10 startup-uri selectionate si-au prezentat produsele in fata unei audiente formate din peste 100 de profesionisti din industrie. La finalul sesiunii de prezentari juriul a ales castigatorii: Smart Hut si Symme3D au fost desemnate cele mai bune startup-uri din competitie, iar distinctia pentru cea mai buna prezentare a fost obtinuta de TimeIn.

„Trebuie sa faci multe sacrificii ca sa construiesti o afacere de la zero si admir intotdeauna oamenii care au curajul sa porneasca pe acest drum. Am vazut diferite tipuri de prezentari in aceasta seara si ma bucura faptul ca exista foarte mult potentia”, a incheiat seara Robert Knapp, Fondator al CyberGhost VPN. 

TechHub Bucharest continua sa ofere noi oportunitati pentru startup-urile in domeniul tehnologiei care vor sa isi dezvolte produsele la scara globala. Astfel, acestea vor putea aplica in curand pentru participarea la programul de accelerare MVP Academy care se va desfasura in Bucuresti in perioada 11 aprilie –  31mai.

„Ne bucuram sa vedem o crestere semnificativa a numarului de startup-uri tech infiintate in Romania si, mai important decat atat, a calitatii produselor la care lucreaza acestea. Prin programele si initiativele noastre vom continua sa sustinem antreprenorii sa isi lanseze produsele pe piata si sa le dezvolte la nivel global, oferindu-le acces la educatie si conectandu-i cu o retea de peste 400 de mentori si 700 de startup-uri active la nivel global”, a declarat Daniel Dragomir, CEO TechHub Bucharest.