Vineri, 4 martie, fondatorii de startup-uri tech si profesionistii in domeniul tehnologiei din Bucuresti aflati in cautarea unui spatiu de co-working sunt invitati sa lucreze timp de o zi de la TechHub Bucharest. Participarea este gratuita in limita celor 30 de locuri disponibile, iar inscrierile se realizeaza online la http://bit.ly/THOpenDay3

Participantii la TechHub Bucharest Open Day vor avea ocazia sa cunoasca membri ai comunitatii, sa experimenteze spatiul de lucru neconventional, dar si sa exploreze posibilitatile de a organiza propriul lor meetup, precum si modul in care pot beneficia de sustinerea echipei TechHub. Toate acestea gratuit, cu sprijinul CyberGhost, care va oferi de asemenea si cadouri supriza participantilor. 

TechHub Bucharest Open Day va incepe la ora 10:30 cu o scurta prezentare si un tur al TechHub Bucharest. Astfel, participantii vor intelege care sunt beneficiile de care se vor bucura daca aleg sa se alature comunitatii internationale TechHub. Printre acestea se numara acces la spatiul de lucru si evenimentele organizate de TechHub, acces preferential la evenimentele organizate de comunitatea tech din Romania, sustinere pentru dezvoltarea propriilor afaceri la nivel global prin parteneriatul cu Google for Entrepreneurs, precum si posibilitatea de a lucra din oricare spatiu din reteaua globala TechHub.

Ulterior, acestia vor avea la dispozitie spatiul de co-working pe durata intregii zile si vor avea astfel ocazia sa cunoasca alti membri TechHub si sa vada cum se desfasoara o zi de lucru in mijlocul comunitatii profesionistilor in tehnologie din Bucuresti.

„Participand la TechHub Bucharest Open Day, profesionistii in domeniul tehnologiei au oportunitatea de a testa daca spatiul nostru de lucru este cel potrivit pentru nevoile lor si de intelege mai bine beneficiile de care se vor bucura daca aleg sa se alature comunitatii. In acelasi timp, este o ocazie excelenta pentru noi, echipa TechHub, de a cunoaste noi profesionisti din industrie. Le multumim pe aceasta cale prietenilor nostri de la CyberGhost pentru sustinerea acordata si de aceasta data.”, a declarat Daniel Dragomir, CEO TechHub Bucharest.

TechHub Bucharest Open Day se adreseaza fondatorilor de startup-uri tech si profesionistilor in domeniul tehnologiei care iau in considerare oportunitatea de a se alatura comunitatii internationale TechHub si/sau de a organiza propriul lor eveniment. Participarea este gratuita in limita celor 30 de locuri disponibile, iar inscrierile se realizeaza online la http://bit.ly/THOpenDay3