Tehnologia nu ocupă un loc important doar pe piața consumatorilor de gadgeturi, dar și pe piața muncii.

Glassdoor, o companie destinată recrutărilor de pe piața locurilor de muncă, a publicat topul celor mai bune 100 de companii din lume unde poți lucra.

Dintre aceste 100 de companii, 29 sunt din sectorul IT, iar noi ți-am făcut o selecție a celor mai importante.

1. Zoom Video Communications

Ocupă locul secund în topul celor mai bune companii din lume pentru care poți lucra în prezent, potrivit Glassdoor. Compania este specializată în dezvoltarea tehnologiei de comunicare prin video-conferințe prin cloud.

2. Procore Technologies

Aflată pe locul 4 în top, Procore Technologies este specializată în dezvoltarea serviciilor de software pentru project management în construcții.

3. LinkedIn

Este o companie recunoscută pentru faptul că te poate ajuta să îți găsești un loc de muncă, dar ceea ce puțini știau este că poate fi chiar un loc de muncă excelent. În topul Glassdoor, LinkedIn, o platformă socială pentru profesioniști și directori HR, se află pe locul 6.

4. Facebook

Aflată pe locul 7 în clasamentul celor 100 de companii, Facebook este cu adevărat un nume extraordinar de avut în CV. Nu trebuie să mai spunem cu ce se ocupă, însă ceea ce contează e faptul că nu se adresează exclusiv programatorilor, ci și experților în comunicare și marketing.

5. Google

Când vorbim despre Google, nu ne referim numai la motorul de căutare. Este o companie care dezvoltă cloud computing, hardware și produse de software foarte complexe, iar în clasamentul Glassdoor la nivel global este al 8-lea cel mai bun loc de muncă.

6. Salesforce

Expertă în dezvoltarea serviciilor de software pentru managementul relațiilor cu clienții, această companie din Cincinnati se află pe locul 11 la nivel global în topul celor mai buni angajatori.

7. HubSpot

Stabilită în Cambridge, Massachusetts, această companie oferă servicii de software pentru diviziile corporate de vânzări și marketing și se află pe locul 16 în clasamentul global al celor de la Glassdoor.

8. DocuSign

Un alt dezvoltator de software expert în tehnologia dedicată semnăturilor electronice, DocuSign se află pe locul 17 în clasamentul angajatorilor în ceea ce privește condițiile de muncă

9. Ultimate Software

Locul 18 la nivel global și 9 printre companiile de IT, Ultimate Software oferă soluții software pentru HR, pentru plata angajaților, beneficii și pontaj.

10. Paylocity

Tot din domeniul HR vine și acest angajator, expert în dezvoltarea de software pentru plata angajațior și alte nevoi de HR. Stabilită în Tampa, Florida, această companie e pe locul 20 la nivel mondial.

Share articol: