Fără aplicațiile de top apărute în toți acești ani, telefoanele inteligente ar fi fost doar telefoane banale. 

Ce este un telefon inteligent fără aplicații? Doar o interfață drăguță care nu știe să facă prea multe lucruri. App Store și Google Play și dezvoltatorii de acolo au permis ca fiecare utilizator să aibă parte de o experiență unică de utilizare atunci când se joacă sau folosește un smartphone.

Știi foarte bine că unele aplicații importante costă bani, dar noi încercăm să te ajutăm cu câteva aplicații gratuite care ți-ar putea fi de folos.

1. SW True-Fi Beta

Dacă iubești să îți asculți muzica preferată pe telefonul mobil, această aplicație nu numai că te lasă să rulezi piese stocate în telefon, dar se conectează și la Spotify și poate să preia din contul tău de acolo. De ce ai vrea să încerci această aplicație? Pentru că îți poți customiza calitatea sunetului în funcție de căștile conectate la telefon și te poți bucura de un bass mai puternic sau de efecte spectaculoase, care vor face ca sunetul să fie mult mai clar.

2. Your Phone Companion

Pentru cei care au un desktop pe Windows și telefon pe Android, Your Phone Companion permite afișarea pe PC a pozelor de pe telefon și gestionarea SMS-urilor pentru a nu mai trece de pe PC pe smartphone de fiecare dată. E o aplicație utilă pentru productivitate.

3. Endomondo

E una dintre cele mai utile și simple aplicații de fitness pe care le vei găsi pe Android. Tot ce trebuie să faci este să setezi activitatea fizică pe care o vei face, iar GPS-ul va calcula exact ce ritm ai avut, ce distanțe ai parcurs și câte calorii ai ars. Se poate conecta la o brățară FitBit și este excelentă pentru a seta obiective de performanță.

4. Datally

Nu e o aplicație foarte cunoscută, dar poate ar merita să fie. Mai ales dacă te interesează să îți controlezi traficul lunar de date. Aceasta va afișa ce aplicații consumă cel mai mare nivel de date în fundal, va opri consumul de date pe timpul somnului și chiar poți face planuri de salvare de date, în cazul în care ai nevoie de pentru situații de urgență.

5. Untappd

Ești pasionat de bere? Atunci poți afla prin această aplicație ce tipuri de beri poți găsi în barurile din zona ta. Are o bază de date uriașă cu beri de toate felurile și este excelentă pentru cei care vor mereu să experimenteze ceva nou când ies în oraș cu prietenii.

6. Emma

Această aplicație te va ajuta să fii mereu atent la bugetul casei tale. Este criptată și îți permite să îți conectezi conturile bancare și facturile astfel încât să ai mereu detalii concrete despre bugetul tău și banii cu care vei rămâne după ce îți vei achita toate restanțele.

7. Quip

E o aplicație pentru munca în echipă, unde poți organiza task-uri pentru un grup întreg, dispune de un chat și posibilitatea colaborării în real-time.

8. Bring!

Este mai mult decât o aplicație pentru liste de cumpărături, ci o platformă prin care poți organiza grupuri mari de oameni în real-time să se organizeze în shopping-ul pentru petrecerea de Revelion, spre exemplu.
 

Share articol: