Barca este echipa cu cea mai buna forma dintre cele aflate in Champions League. Formatia lui Luis Enrique are un singur egal in ultimele 16 partide, restul fiind victorii! Ultima data cand Barca a fost invinsa a fost pe 3 octombrie in fata celor de la Sevilla. De atunci au fost 34 de meciuri, dintre care 28 castigate!

Ultima victorie a fost in partida de duminica seara chiar in fata celor de la Sevilla. Iar Barca s-a vazut condusa dupa 20 de minute dupa reusita lui Vitolo. A venit insa minutul 31 iar Leo Messi a aratat inca o data de ce detine recordul de Baloane de Aur castigate.

Messi a egalat cu o lovitura libera la care portarul Sevillei, Sergio Rico, n-a avut nicio sansa. Iar internetul a fost inundat de clipuri filmate din tribuna cu reusite lui Messi. Pe imagini se poate vedea cum mii de fani si-au scos telefoanele sa filmeze executia lui Messi!

Iar statistica arata motivul - a fost al 6-lea gol din lovitura libera marcat de Messi, fiind primul jucator de la Ronaldinho care reuseste aceasta performanta. Tot pe Ronaldinho l-a egalat Messi la totalul golurilor marcate din lovitura libera, 15. Sevilla este adversara preferata a lui Messi careia i-a marcat 25 de goluri in 25 de partide.

Messi a ajuns la al 8-lea sezon consecutiv in care reuseste peste 30 de goluri pentru Barcelona. Messi a pasat apoi la reusita lui Pique care a adus victoria Barcelonei si cu care catalanii si-au pastrat avansul de 8 puncte fata de Atletico Madrid si 12 puncte fata de Real Madrid.

VEZI AICI VIDEO CU REUSITA LUI MESSI