Lansarile importante din prima parte a anului 2016 se cunosc deja.

Prima jumatate a anului 2016 ar trebui sa aduca mai multe smartphone-uri high-end, daca se respecta regulile din anii trecuti. Pe baza zvonurilor si pe baza traditiei, cei de la Phone Arena au publicat o lista a telefoanelor importante care se vor lansa in prima jumatate a anului viitor.

 

Asus ZenFone 3

Anul trecut, acest ZenFone 2 din poza a venit cu specificatii de top, inclusiv 4GB de RAM, la un pret accesibil. Avem motive sa credem ca dotarile generoase si pretul decent vor fi si atributele modelului urmator din serie. Zvonurile spun ca vom vedea un senzor de amprenta, dar si USB Tip C. Telefonul ar urma sa se lanseze la inceputul lui ianuarie la CES.


HTC One M10

In acest moment, informatiile despre M10 sunt relativ putine, insa compania a facut treaba buna in trecut cu modelele precedente, anuntate in timp sau aproximativ in perioada targului MWC de la Barcelona. Asadar, e posibil sa vedem noul smartphone in februarie. 

E de asteptat ca HTC sa vina cu imbunatatiri majore la capitolul design, pentru ca M9 nu a diferit prea mult de M8.

 

LG G5

LG G5 ar urma sa se lanseze prin aprilie si sa vina cu un noul proceosr de la Qualcomm. Zvonurile spun ca vom vedea un ecran de 5,6 inch la rezolutia Quad HD, camere de 21 MP si de 8 MP, si poate chiar si o carcasa metalica.

 

Samsung Galaxy S7 si S7 Edge

Cele doua ar urma sa apara prin primul trimestru al anului viitor. Ne asteptam sa vedem telefoane subtiri, din metal si sticla. S7 poate primi un ecran de 5,2 inch Super AMOLED la rezolutie Quad HD, camera principala de 20MP, slot pentru card microSD si procesor fie Exynos 8890, fie Snapdragon 820, in functie de piata. E posibil sa le vedem la MWC 2016 de la Barcelona.

 

Sony Xperia Z6

Tot in prima jumatate a anului am putea vedea si smartphone-ul Sony Xperia Z6, care ar putea veni in nu mai putin de 5 variante, cu ecran de la 4 inch la 6,4 inch. Cel mai probabil, modelul de 5,2 inch va fi considerat varf de gama, si ne asteptam sa primeasca procesor Snapdragon 820 de la Qualcomm.

Share articol: