OnePlus 5T a fost prezentat oficial. Telefonul are ecran de 6 inch si design-ul este aproape fara margini laterale. Camera foto duala de pe spate poate realiza fotografii de calitate chiar si intr-o lumina mai slaba.

A disparut clasicul buton Home de pa partea frontala. Acesta a fost mutat pe spate, sub forma unui cerc. Functioneaza insa la fel de rapid, deblocand telefonul in doar 0,2 secunde.

Ecranul este OLED si ocupa 80,5% din partea frontala a telefonului, scriu cei de la Phone Arena.Marginile laterale sunt aproape inexistente, fiind vizibile doar in partea de sus si de jos a telefonului.

Are rezolutie 1080 x 2160p si aspect de imagine 18:9. Poate fi ajutat in functie de lumina de afara, prin optiunea Sunlight.

Spre deosebire de modelul OnePlus 5, 5T are camera foto duala mai performanta. Ambele lentile au deschidere mare, f/1,7 si pot face fotografii foarte bune chiar si pe lumina slaba.

Telefonul are si Modul Portret. De asemenea, va fi primul OnePlus care va avea optiunea Face Unlock. Astfel, utilizatorul se poate identifica si prin metoda de recunoastere faciala.

OnePLus 5T va fi lansat pe piata dupa 21 noiembrie si va costa aproximativ 500 de dolari, pentru versiunea cu 64GB.