Soul X5 Pro, viitorul smartphone de top al brandului Allview, cu procesor bazat pe tehnologia 12 nm, cu NeuroPilot, Core Pilot si AI integrat, ofera utilizatorului unul dintre cele mai optimizate sisteme de operare de pe piata.

Eficientizarea resurselor de memorie, managementul inteligent al aplicatiilor si optimizarea traficului de date vor fi posibile datorita noului System Manager, reducand in acelasi timp si consumul de energie cu peste 20%.

Printre cele mai relevante avantaje pentru utilizator, se regasesc: gestionarea task-urilor si alarmelor in functie de importanta acestora, inclusiv amanarea lor in timpul noptii, comutarea automata a modului de vizualizare (blue light defender) pentru protectia vederii si limitarea aplicatiilor si a proceselor de fundal.

Prin intermediul noului UI, System Manager-ul ofera posibilitatea utilizatorului sa interactioneze cu un nou tip de notificari si atentionari inteligente. 

De asemenea, terminalul va optimiza consumul generat de sistemul de localizare, prin limitarea frecventei cu care se face aceasta si optimizarea algoritmului specific, bazat pe miscarea utilizatorului, fiind inclusiv pregatit pentru receptia sistemului de pozitionare Galileo.

Viitorul produs Allview va simplifica viata utilizatorilor prin optiunea de wireless charging, conector tip USB C si un acumulator de 3000 mAh.