Nu este deloc gresit spus faptul ca multi oameni sunt furiosi de decizia Apple de a renunta la jack-ul de 3.5mm pentru casti la iPhone 7 in favoarea unui port pentru incarcare si casti. Petitia impotriva acestei mutari a depasit deja 225.000 de semnaturi si numarul continua sa creasca.

Apple continua sa mearga insa in aceasta directie. Alaturi de subsidiara Beats Electronics lucreaza la casti wireless care sa fie lansate alaturi de iPhone 7.

Acestea s-ar putea numi Airpods, nume inregistrat deja de Apple. Acestea ar urma sa aiba si microfoane pentru a opri zgomotul si pentru a o declansa pe Siri.

(cutie iPhone 6s)

Cel mai probabil acestea ar urma sa fie vandute separat. Castile competitorilor nu sunt deloc ieftine - Earin costa 230 de dolari, Bragi Dash sunt 299 de dolari iar Moto Hint sunt cele mai ieftine dintre ele la 130 de dolari.

Indiferent care va fi pretul, sansele sunt mici ca un asemenea accesoriu premium sa vina alaturi de iPhone 7. Acesta va veni insa cu casti cu conector Lightning pentru noul port. De asemenea, iPhone 7 ar putea veni cu posibilitatea incarcarii prin wireless si cu rezistenta la apa.