Alpha-One, produs de Lamborghini, este considerat un telefon ultra-premium, fabricat in editie limitata.

De altfel, producatorul nu se asteapta la o cerere prea mare, avand in vedere ca acest telefon costa 2.500 de dolari, fiind considerat un produs de lux.

Alpha-One este realizat din materiale foarte scumpe, precum piele naturala si kevlar. Din punct de vedere tehnic, telefonul are specificatii bune, dar nu extraordinare, scrie Business Insider.

Ecranul este AMOLED, de 5,5 inch. Telefonul are doua difuzoare stereo, 4GB de RAM memorie si 64GB spatiu de stocare, o baterie de 3.250 mAh si camera foto principala de 20MP.

Alpha-One are scanner de amprenta, port USB-C si mufa jack pentru casti. Procesorul nu este insa foarte nou, fiind vorba de un Snapdragon 820, iar sistemul de operare este Android 7.1.1.

Un mare minus observat de cei de la Business Insider este modul in care functioneaza telefonul - este foarte lent, probabil din cauza procesorului.

Prin urmare, pretul urias la care se vinde telefonul nu se justifica, mai ales ca exista gadgeturi premium mult mai performante si mai accesibile: iPhone X, Sony Xperia XZ Premium si Galaxy S8.