Compania ZTE a prezentat un smartphone cu clapeta, o inovatie interesant cel putin in materie de design. Axon M are doua ecrane tactile, dar acestea sunt despartite intre ele prin margini, astfel incat nu pot da impresia unui singur ecran mare.

Compania il prezinta drept un smartphone pliabil, desi acest termen nu este tocmai corect, fiind vorba mai curand de un telefon cu clapeta, scrie GSM Arena.

Cele doua ecrane sunt de 5,2 inch, cu display Full HD (1920 x 1080), foarte utile pentru multitasking.

Procesorul este quad-core Qualcomm Snapdragon 821 de 2,15 GHz. Axon M are 4GB memorie RAM si 64GB memorie interna, care poate fi extinsa cu un microSD.

Telefonul are o singura camera foto, cea principala, de 20MP, cu stabilizare duala de imagine si dual-LED flash.

Nu are camera forntala, insa pentru pozele selfie poate fi folosita camera principala, datoria ecranului care isi schimba pozitia.

Bateria este de 3.180 mAh, telefonul are mufa jack pentru casti si ruleaza Android 7.1.2. Nougat.

Interesant este ca acest telefon poate fi folosit in mai multe feluri. Daca este setat in Modul Dual, atunci utilizatorul poate deschide aplicatii diferite pe fiecare ecran.

Modul Extins ofera posibilitatea lucrului pe un singur ecran mai mare, iar Modul Traditional va deschide un singur ecran mic. Exista si Modul Mirror, in care utilizatorul va vedea pe ambele ecrane acelasi continut.

Axon M va fi disponibil incepand cu luna viitoare si va costa 725 dolari in Statele Unite.