Elari CardPhone e de marimea unei carti de credit, are o grosime de doar 5mm si cantareste 42g. Micut si subtire, incape in orice buzunar, astfel ca poate fi un antismartphone destinat copiilor, oamenilor nevoiti sa care dupa ei mai multe telefoane, dar si celor care au o problema cu bateria smartphone-ului sau care calatoresc mult. 

Elari este o companie din Hong-Kong, care a mai facut in trecut produse destinate iPhone-urilor, ca de exemplu baterii externe din gama Apollo, extrem de subtiri.

Partea din fata a lui CardPhone are un mic ecran, cat sa incapa un rand, si un mare bloc numeric. In partea de sus se afla un difuzorul, iar microfonul este situat intre tastele pentru navigatie prin meniu sub forma de sageti. Pe muchia de sus ai un comutator inchis-deschis pentru blocarea tastaturii.

Pentru ca este atat de mic, alimentarea lui Elari CardPhone se realizeaza printr-un modul special, care se prinde in spatele telefonului si care este prevazut cu o mufa USB mica, in care introduci un cablu normal.

Producatorul spune ca acest telefon se poate sincroniza cu smartphone-ui Android, dar si cu iPhone, prin Bluetooth. Vei avea acces si la o agenda privata, ce poate contine pana la 500 de contacte.

Telefonul are slot pentru microSIM, asa ca poate fi o alegere pentru momentele in care vrei sa stai departe de aplicatii si de Internet. Cat timp te rupi de lume, poti raspunde la telefoane si chiar scrie SMS-uri

Bateria lui, de 220mAh, ajunge pentru 3 zile in standby si 3 ore de conversatie. Telefonul vine cu functii precum calculator, vibratie si Anti-Lost.

In pachet vei gasi si o husa din silicon.